Van egy
hasznos tipped?

Szállítmányozás, fuvarozás, költöztetés – szolgáltatások, amik megkönnyítik a dolgát

Ha Ön fuvarozó, esetleg költöztető céget vezet, egy kiváló műszaki állapotban levő, minőségi használt Iveco teherautóval sokkal jobban ki tudja majd szolgálni ügyfelei igényeit, főleg ha hosszabb távban gondolkozik.

Keret Szállítmányozás, fuvarozás, költöztetés – szolgáltatások, amik megkönnyítik a dolgát

A szállítmányozás és a fuvarozás napjainkban olyan megkerülhetetlen területeknek számítanak, amik minden cég életében jelentős szerephez jutnak. Bár sokan úgy vélik, ez a két fogalom ugyanazt jelenti, jó, ha tisztázzuk, hogy azért némi különbség mégis van a kettő között. Abban persze megegyezhetünk, hogy mindkettő egy igen összetett folyamat, ami nagyfokú szervezettséget és odafigyelést igényel, mégis van némely eltérés közöttük, aminek most néhány gondolat erejéig szeretnénk a végére járni.A szállítmányozás szellemi, a fuvarozás inkább fizikai munka


Amikor szállítmányozásról beszélünk, egy szellemi tevékenységre gondolunk, vagyis az áru A-ból B-be való eljuttatásának megszervezéséről, amikor is tulajdonképpeni árumozgatás nem történik. A szállítmányozást intéző cég megszervezi a fuvart, egyeztet a felekkel, biztosítja az ehhez szükséges feltételeket, illetve a megbízója helyett kíséri nyomon, hogy az áru lehetőleg minél gyorsabban és zökkenőmentesebben célba érjen. Ennek ismeretében pedig sokkal könnyebben elképzelhető, hogy mit takar pontosabban a fuvarozás kifejezése. Ez már a fizikai momentuma az áruszállításnak, amikor a fuvarozó cég saját vagy bérelt járműveivel, eszközeivel vállalja az áruszállítást. Ilyenkor vagy a saját tulajdonukban levő vagy használt targoncákkal teszik gördülékenyebbé a fel- és lepakolást.

Tehertaxi – ideális döntés költöztetésnél


Aki már költözött, biztosan megtapasztalta, hogy a szervezésen és a csomagoláson túl, a legtöbb esetben a nehezebb dolgok – háztartási gépek, bútorok – elszállítása okozza a legnagyobb fejtörést. Ha költséghatékonyabban szeretnénk megoldani az egész költöztetési mizériát, érdemes tehertaxit fogadnunk, amiben majd kényelmesen elférnek a dolgaink.

Autós kamera – a megbízható szem

Biztosítsa be magát akár sofőrként, akár fuvarozóként, akár költöztetőként, és szerelje fel gépjárművét autós kamerával, aminek felvételei bármilyen vitás esetben bizonyítékként szolgálhatnak!

Weboldal címe: www.iveco-levantex.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI AUTÓBÉRLÉS, AUTÓKÖLCSÖNZÉS TIPPEK

Céges autóbérlés Budapesten

Céges autóbérlés Budapesten

Ma már számtalan autó bérbeadó cég ajánlatai között mazsolázgathatunk az interneten. Nem is csoda, ha nehezen hozzuk meg a döntést, ha választásra kerül a sor! Aggodalomra azonban semmi ok! Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket Önnek is érdemes megfogadnia, kamatoztatnia, mielőtt autókölcsönzésre adja fejét. Nézzük, mik ezek!  

Eljött a téli gumi ideje

Eljött a téli gumi ideje

Enyhe időjárással kezdődött a tél, így viszonylag sokáig várhattunk a téli gumi szett beszerzésével. Nem szabad azonban túl sokáig halogatni az útviszonyoknak megfelelő gumik felszerelését.

Itt van minden ritka alkatrész

Itt van minden ritka alkatrész

Tavasszal vettem egy Malagutit a városi cirkáláshoz. Egész jó állapotban volt, nem is volt öreg, de két hónap után meghalt a gyújtáskapcsoló, a jó robogó alkatrész meg ritka, mint a fehér holló.

Gokart pálya Budapest mellett

Gokart pálya Budapest mellett

Az egyik autómániás haveromat vittük ki a születésnapján Mogyoródra, a Hungaroring Kart Center gokart pálya csíkjára.

Casco biztosítás a legolcsóbban

Casco biztosítás a legolcsóbban

Találtam egy nagyszerű szolgáltatást az interneten. Casco kalkulátor a neve és segít abban, hogy spóroljunk az autó biztosítási díjain. A következőkben az szeretném megmutatni, hogyan működik.